سبد خرید شما
سبد خرید شما خالی می باشد

کباب ساز خانگی شاندرمن

کباب ساز خانگی شاندرمن

کباب ساز خانگی شاندرمن

با خرید کباب ساز خانگی شاندرمن تهیه کباب کوبیده حرفه ای در منزل با هر نوع ترکیب گوشت دلخواه (گوسفند ، گوساله ، مرغ ، بوقلمون ، شتر و شترمرغ ...) بدون ریزش و کبابی یک دست و یک وزن را تجربه کنید

کباب ساز شاندرمن در همه جا و در تمام شرایط آب و هوا می تواند عمل سیخ گیری را انجام دهد.اگر در مکانی مانند منزل یا باغ که برق در دسترس باشد از طریق گرمکن برقی قابل استفاده می باشد (اینورتر یا مبدل های 12 به 220 فندکی خودرو) ولی اگر در مکانی مانند پارک که برق در دسترس نیست از طریق شعله کم پیکینک یا زغال حدود 40 تا 50درجه سانتی گراد دستگاه را گرم کرده - در هر دوحالت که در حال گرم شدن هستند طبق فیلم آموزشی در DVD داخل بسته بندی یا ویدئو در پایین همین صفحه شروع به سیخ گیری می نمایند.

کباب ساز خانگی شاندرمن

یکی از دردسر های کباب درست کردن ، جدا شدن گوشت کوبیده مخصوص کباب از روی سیخ هنگام گذاشتن روی منقل کباب است .علت اصلی ریختن گوشتها از روی سیخ ، دقیق نبودن مقدار چربی نسبت به  گوشت کوبیده روی سیخ نیست بلکه علت اصلی زیختن گوشت ها ، ناکافی بودن و درست تنظیم و پخش نکردن گوشت کوبیده روی سیخ می باشد.دستگاه کباب ساز خانگی ، این مشکل را برای شما حل کرده تا به آسانی بتوانید گوشت کوبیده خود را بر روی سیخ مورد نظرتون پخش کنید ، این امر باعث می شود تا موقعی که گوشت کباب را روی منقل میزارید ، ریخته نشود.

 

 

خرید کباب ساز خانگی شاندرمن

 

بدون نیاز به نایلون فریزری (عمل تزریق مکانیکی گوشت در قالب)

استفاده در منزل (با گرمکن برقی) و مکانهای تفریحی (از طریق حرارت کم شعله پیک نیک)

روکش تفلون نچسب مرغوب و اصلی برای کارایی بهتر (تفلون سوئیس)

قابلیت جداسازی قطعات به جهت شستشوی آسان و بهداشتی.(قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی در هر دمایی و با هر نوع مواد شوینده)

 

سفارش دستگاه کباب ساز خانگی شاندرمن

 

*نکته ای قابل ذکر است که دستگاه کباب گیر شاندرمن همانند سایر ظروف آشپزخانه به راحتی قابل شستشو میباشد ، چرا که این دستگاه هم جنس قابلمه یا تابه دو طرفه می باشد (آلومینیوم و روکش تفلون نچسب) نتیجه این میشود که این دستگاه به هیچ عنوان بوی گوشت کباب کوبیده به خود نمیگیرد که در کباب زن های دستی پلاستیکی این موضوع دیده شده است.

 

 

جدید ترین سیستم گرمکن با ولتاژ 220 ولت و یا 110 ولت به سفارش برخی از کشور ها (قیمت متغیر) (عایق بندی و اتصالات مرغوب و استاندارد)

دارای ضمانت کتبی و خدمات پس از فروش در سراسر کشور به همراه DVD آموزشی و دفترچه راهنما و معرفی قطعات

اندازه کباب کوبیده بر حسب 100 گرم گوشت : طول 23 ، پهنا 3.4 و ضخامت 1.7 سانتی متر

هر مقدار زیر 100 گرم باعث کوچکتر شدن (طول) کوبیده می شود
ویژگی اصلی کباب زن (سیخ گیر) خانگی شاندرمن

 

بهترین کباب ساز خانگی

 

مشکل برخی از کباب ساز های جدید موجود در بازار که از جنس پلاستیک نامرغوب هستند این است که گوشت در موقع پخت روی اجاق می ریزد و به این دلیل که قالب ندارند و حتما ترکیب گوشت باید از گوسفند و گوساله و تخم مرغ که به اصطلاح سه ترکیب پروتئین باشند.کباب ساز خانگی شاندرمن برگرفته شده از دستگاههای صنعتی رستورانی می باشد و فقط عمل گسترده تزریق به شکل ساده ، دستی ، تک سیخ ، کاملا آسان و مستحکم طراحی شده است

 

جدید ترین کباب ساز خانگی

 

دستور تهیه گوشت بر اساس آزمایشات – نظریات مشتریان و رستورانها

برای استفاده از سیخ گیر خانگی شاندرمن باید دو نکته را رعایت کرد .

یک کباب کوبیده خوشمزه و خانگی به این دو مورد بستگی دارد و در کل اصطلاح قلق گفته می شود.

قلق اول : خرید گوشت – بسیار مهم

به همه مشتریانی که با ما در ارتباط بودند و هستند گفته ایم ، زمانی که قصد خرید گوشت از فروشگاههای پروتئینی (قصابی) را داشتید ، هرگز نگویید مقداری گوشت برای کباب کوبیده دهد … چرا که قصاب گوشتهای ضایعاتی را چرخ می کند و نشسته به شما تحویل می دهد و این نوع گوشت به راحتی سیخ گرفته می شود ولی طعم مناسبی و لذیذ ندارد . ((سه عیب بزرگ در خرید گوشت = 1- ضایعات گوشت 2-غیر بهداشتی (چون از کشتارگاه تا فروشگاه مملو از میکروبها میباشد) 3- چرخ گوشت نامناسب قصابی)).

در پایان توضیحات طرز مواد سازی و مخلوط گوشت توضیح داده خواهد شد .

صحبت ما و افراد حرفه ای اینگونه است که فرض مثال برای 10 عدد سیخ 100 گرمی نیازمند یک کیلوگرم گوشت می باشد. (کباب گوسفندی – مخلوط گوسفند و گوساله – گوسفند و شتر – مرغ – بوقلمون با سایر گوشتها و …)

کباب کوبیده گوسفندی با کباب زن شاندرمن : مقدار 200 گرم گوشت قلوه گاه + مقدار 300 گرم سردست یا راسته گوسفندی بدون چربی + 200 گرم ران + 200 گرم دنبه تاز + 250 گرم پیاز +100 فلفل دلمه ای قرمز + 50 گرم جعفری + مقداری زعفران دم کشیده

کباب کوبیده گوسفندی + گوساله با سیخ گیر دستی شاندرمن (کباب به اصطلاح رستورانی) :

مقدار 400 گرم گوشت قلوه گاه گوساله + مقدار 200 گرم سردست یا راسته گوسفندی بدون چربی + 200 گرم ران گوسفندی + 300 گرم دنبه تازه گوسفندی + 250 گرم پیاز +100 فلفل دلمه ای قرمز + 50 گرم جعفری + مقداری زعفران دم کشیده

کباب کوبیده گوسفندی + شتر با دستگاه کباب گیر شاندرمن :

مقدار 300 گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی + مقدار 100 گرم سردست گوسفندی + مقدار 300 گرم فقط راسته شتر بدون کوهان + 300 گرم دنبه تازه گوسفندی + 250 گرم پیاز +100 فلفل دلمه ای قرمز + 50 گرم جعفری+ مقداری زعفران دم کشیده

کباب کوبیده گوسفندی + شتر مرغ با کباب ساز خانگی شاندرمن :

مقدار 300 گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی + مقدار 200 گرم سردست گوسفندی + مقدار 300 گرم فقط فیله شتر مرغ + 200 گرم دنبه تازه گوسفندی + 250 گرم پیاز +100 فلفل دلمه ای قرمز + 50 گرم جعفری + مقداری زعفران دم کشیده

کباب کوبیده گوسفندی + بوقلمون با کباب پیچ شاندرمن:

مقدار 300 گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی بدون چربی + مقدار 300 گرم سردست گوسفندی + مقدار 300 گرم سینه بوقلمون تازه + 200 گرم دنبه تازه گوسفندی + 250 گرم پیاز +100 فلفل دلمه ای قرمز + 50 گرم جعفری + مقداری زعفران دم کشیده

کباب کوبیده مرغ با کوبیده زن دستی شاندرمن :

یک عدد سینه مرغ کامل + یک عدد ران + 300 گرم دنبه گوسفندی+ 250 گرم پیاز +100 فلفل دلمه ای قرمز + 50 گرم جعفری + مقداری زعفران دم کشیده

کباب کوبیده مرغ و بوقلمون با سیخ گیر برقی شاندرمن:

نصف سینه مرغ + به اندازه سینه مرغ (سینه بوقلمون) + کمی ران بوقلمون + 300 گرم دنبه گوسفندی + 250 گرم پیاز +100 فلفل دلمه ای قرمز + 50 گرم جعفری + مقداری زعفران دم کشیده

نکته ؛ در کباب مرغ و مرغ و بوقلمون حتما دنبه بایستی داشته باشد وگرنه کباب خشک میشود

طرز مخلوط کردن مواد اولیه :

بعد از اینکه گوشت و سایر مواد را تهیه کردید حتما شستشو دهید.مخصوصا گوشت.
گوشت را شسته و به مدت نیم ساعت در ظروفی مانند سبدی قرار دهید تا آب حاصل از شستشو خارج شود

سپس گوشت را در بین پارچه ضخیم قرار دهید تا گوشت ها کاملا خشک شوند.
تذکر:اگر گوشت آبدار را چرخ کردید حتما کباب شما در حین پخت ریزش خواهد کرد.

بعد از دو ساعت گوشتها را خارج کرده و یکبار با پنچره درشت و دو بار با پنجره ریز توسط چرخ گوشت ، در یک ظرف محکم و بزرگ گوشتها را چرخ کنید.

سپس در یک ظرف دیگر پیاز ها و فلفل دلمه ای قرمز و جعفری را همزمان چرخ کنید و درون پارچه ای تمیز ریخته و محکم آب پیاز را بگیرید تا به صورت تفاله شود و در غیر این صورت اگر پیاز را با آب به گوشت چرخ شده مخلوط کردید باعث ریزش کباب خواهد شد.

بعد از آب گیری پیاز،تفاله را به گوشت مخلوط کنید و نمک ، فلفل ، پودر پاپریکا و … را به میزان لازم اضافه کنید.

به مدت 10 دقیقه مخلوط را آرام ورز دهید تا دستتان خسته نشود و در پایان ورز دادن از چسبندگی گوشت مطمئن شوید و به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.

سپس دستگاه کباب ساز شاندرمن را به برق متصل و بعد از 20 دقیقه طبق فیلم آموزشی شروع به کار کنید.در این حین که دستگاه گرم می شود ، گوشت را از یخچال بیرون آورده تا هم دمای محیط شود.

در پایان و قبل از پختن کباب ها – می توان از سس کباب کوبیده هم استفاده نمود. به این صورن که یک عدد کره 200 گرمی به صورت ذوب شده + زعفران دم کشیده روی اجاق با شعله کم حل کنید و پس از اینکه کباب ها پخته شد – روی کباب ها با قلمو بکشید – این کار باعث نرم شدن کباب می شود.فقط بعد از کشیدن سیخ این کار انجام شود.

نحوه عمل آوردن مواد کباب کوبیده با هر نوع گوشت :

قلق دوم : آتش اجاق (گاز – ذغال) – بسیار مهم

اکثر مردم در پخت کباب جوجه (مرغ) مهارت دارند و می دانند که اجاق باید با حرارت نسبتا ملایم باشد که به اصطلاح مغز پخت شود و همین اینکه گوشت سیاه نشود و این عمل صحیح می باشد.

اما اجاق برای کباب کوبیده باید : …

اگر از نوع گازی باشد یا از نوع ذغال باشد ، باید حتما حتما شعله ور باشد یا ذغال به رنگ قرمز شدید با دمنده باشد.چون گوشت به صورت چرخ شده می باشد و باید سریعا پخته شود

– اگر کباب روی اجاق بیش از حد پخته و به رنگ تیره تبدیل شود یعنی اینکه کوبیده شما بیش از حد چربی خارج کرده و کباب خشک می شود.منظور از حرارت زیاد ، یعنی کباب کوبیده سریع پخته شود تا چربی و آب کباب در کوبیده بماند و از خشک شدن جلوگیری شود.

در ضمن فاصله بین کباب کوبیده تا شعله یا ذغال باید حداقل فاصله باشد.بلعکس کباب جوجه که باید فاصله دار باشد.

سعی کنید در هنگام پخت کباب ها را روی هم بزنید تا آب های کباب خارج نشوند.

نکته آموزشی :

برای اینکه کباب ها را سالم از سیخ جدا کنید – وقتی که کباب به طور کامل پخته شد باید کباب ابتدای سیخ را توسط نان ازاد کنید و سپس در حالی که دستتان روی کباب هست و فشار می اورید – باید سیخ را در عرض صدم ثانیه خارج کنید.

بهترین سیخ – استیل – و به پهنای 20 و ضخامت 2 میلیمتر می باشد.

155000 تومان


نظرات کاربران


نظر بدهید